ScoonimDolls worden op bestelling gemaakt.
Een ScoonimDoll is een geheel handgemaakte pop. Hoewel er natuurlijk gebruik wordt gemaakt van gietmallen is iedere ScoonimDoll is anders. Er is een vrij groot aantal onderdelen variabel bij het maken van een ScoonimDoll. U kunt dus tot zekere hoogte de samenstelling van uw ScoonimDoll zelf bepalen.
Het maken van een ScoonimDoll is een projekt waar een aantal besprekingen aan vooraf gaan.
Als U een ScoonimDoll wilt bestellen, meen dan contact met mij op. Ik informeer u dan over de eventuele wachttijd

ScoonimDolls zijn er in slechts één kwaliteit: de hoogst haalbare.
Een ScoonimDoll wordt pas verstuurd als ik ervan overtuigd ben dat de pop voldoet aan mijn norm. Dit is de voor mij hoogst haalbare norm.
Hoewel ik graag wil proberen te voldoen aan speciale verzoeken, doe ik geen concessies aan kwaliteit. ScoonimDolls worden uitsluitend geleverd met hoogwaardig skelet en volledige afwerking. Ik lever geen tweede keus of doe-het-zelf-pakketten.

Wat kost een ScoonimDoll.
Sinds januari 2012 kan alleen nog de 2e generatie ScoonimDoll (vrouwelijk model) worden besteld. De prijs op dit moment (september 2014) is € 2450,- (excl. BTW) voor de basisuitvoering van dit model. Dit is inclusief een basis kledingset (bikiniset en pumps), een speciale transport/bewaarkoffer, een toolbox met special tools, pigmenten etc. en een instructie video (CD-rom), een presentatie fotoserie, authenticiteits documenten. Exclusief zijn: administratie-/ verzendkosten en transferkosten (bij betalingen vanuit buitenland). Kosten hiervoor zijn gemiddeld € 250,-. Optioneel zijn extra's zoals het positioneerbare gezicht, positioneerbare borsten, speciale handen ( heirbij is het metaaldraad in de vingers vervangen door mijn unieke onbreekbaar-knokkel-skelet), andere kleding, schoeisel, en dergelijke. De kosten hiervoor variëren.
Een ScoonimDoll met alle mogelijke opties (beweegbaar gezicht, borsten etc, OOAK outfit) zoals Stellai kost all-in (incl. BTW) ongeveer € 5000,-.

Het mannelijk model ScoonimDoll is op dit moment nog niet in produktie en dus ook nog niet leverbaar/bestelbaar.

Levertijd
ScoonimDolls worden per stuk gemaakt. Het maken van een ScoonimDoll duurt gemiddeld 6-8 weken. Ik maak echter maar een ScoonimDoll tegelijk. Het kan dus zijn dat u op uw beurt moet wachten.

De wachtlijst 2.0
Als u mij benaderd voor het maken van een ScoonimDoll, zal ik uw naam en contactgegevens bijschrijven op mijn wachtlijst. Hieraan zijn geen kosten verbonden en ook geen aankoopverplichting. ook vraag ik u aan te geven waar uw voorkeur naar uit gaat m.b.t het starten van het projekt. Dit omdat niet iedereen direkt over dezelfde financiele middelen beschikt en het nogal eens voorkomt dat klanten nog even door willen sparen voor speciale opties, wat natuurlijk prima is, maar ook mijn tijdsplanning overhoop gooit.
De plaats op mijn wachtlijst wordt dus mede bepaald door uw eigen mogelijkheden en wensen.

De wachtlijst geldt niet voor bezitters van een ScoonimDoll die alleen nieuwe kleding of accessoires willen bestellen.

Prijslijst en aanbetaling.
Gedetaileerde prijsgegevens stuur ik alleen naar degene die bovenaan de wachtlijst staat of naar de bezitter van een ScoonimDoll als die kleding of accessoires wil aanschaffen.
Na de besprekingen voor het samenstellen van de nieuwe ScoonimDoll ontvangt u de conclusie van kosten (prijsopgave). Als u daarmee akkoord gaat, volgt de eerste factuur (aanbetaling). Indien u de aanvang nog wenst uit te stellen, vraag ik u om een commitment fee.

ScoonimDolls op voorraad
Op dit moment zijn er geen ScoonimDolls uit voorraad leverbaar.

Topinfo over vekoop