Even voorstellen..

Mijn naam is Koen en ik ben de man achter ScoonimDolls Animated. Als ik dit schrijf, ben ik al ruim 20 jaar zelfstandig industrieel vormgever, modelmaker en producent. Ik heb een eigen productiefaciliteit voor het maken van kleine tot middelgrote series kunststof produkten.
Mijn scholing is academisch en ik ben gezegend met een paar 'gouden' handen. Daarnaast heb ik een gave voor het bedenken van slimme oplossingen, oftewel 'technische innovaties' zoals dat heet in vakjargon.
Al vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door poppen die zelf kunnen bewegen. In de loop van de jaren heb ik dan ook een aanzienlijk aantal poppen gemaakt. Ik kan niet zeggen dat ik een echte eigen stijl hierin had, zoals je vaak ziet bij poppenmakers. Mijn creaties vallen vooral op door diversiteit, orginaliteit, kundig materiaalgebruik en snufjes, maar vooral doordat ze kennelijk de tand des tijds niet hebben doorstaan en dat ik er niet een foto van heb teruggevonden.
Voor de goede orde: Ik heb diverse marionetten gemaakt, stokpoppen, poppen van klei, papier maché, foam, textiel, papier, handpoppen, poppen voor schaduwspel, enzovoorts en nu al geruime tijd ben ik bezig met het ontwikkelen en maken van ScoonimDolls.

Meer info...

biografie